T.C.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
SİVEREK UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemizin kuruluşu Bakanlar Kurulu' nun 05.06.2015 tarih ve 29377 sayılı yazısı üzerine 2547 sayılı kanunun ek 10. maddesine göre Bakanlar Kurulu tarafından 05.06.2015 tarihinde kararlaştırılmıştır. İlk etapta Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü açılmış olup, lisans düzeyinde eğitim vermeye başlamıştır.

Fakültemizde eğitim - öğretim gören öğrenci sayısı 15' i bay 16' sı bayan olmak üzere toplamda 31' dir.

2017-2018 eğitim öğretim döneminde Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümünün açılması planlanmıştır.

AMACIMIZ

Bölgemizde ve Türkiye'de faaliyet gösteren Uluslararası Ticaret ve Lojistik şirketlerinin ihtiyaç duyduğu yetişmiş personel açığının karşılanması ihracat, ithalat, gümrük işlemleri ve lojistiğin hem uygulanmasını hem de teorisini bilen, başarma ihtiyacı yüksek, kendine güvenen, donanımlı öğrenciler yetiştirmektir.

HEDEFİMİZ

Fakültemizde açılmış bulunan ve açılması planlanan branşlarda ulusal ve uluslararası düzeyde hem akademi hem de iş dünyasında verdiği eğitim kalitesi, araştırma ve yayınları ile saygın ve tanınan bir fakülte olmaktır.

PERSONEL E-POSTA GİRİŞİ