Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi 17 Nisan 2018 günü Uluslararası Nakliyeciler Derneği nin çok değerli Eğitim Merkez Müdürü Muammer Ünlü’yü misafir etti.

Öğrencilerimize Uluslararası Nakliyeciler Derneği , lojistik sektörünün geleceği, staj çalışmaları girişimciklik, sektörün istediği nitelikli eleman olma yolunda kariyer gelişimlerii ile ilgili bilgiler veren Muammer Ünlü ^ye Fakültemizin Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Ragıp Görgün tarafından plaket verildi.

UND ailesinde sırasıyla; Erenköy Ro-Ro Gümrüğü Temsilciliği, Vize Ofisi, Balkan ve Avrupa Ülkelerinden Sorumlu Uzman, UBAK Konvansiyonu, Geçiş Belgeleri, Gümrük, TIR ve Kaçakçılık Mevzuatı gibi konulardan sorumlu Uzman, Ortadoğu ve Körfez Ülkelerinden Sorumlu Uzman olarak görev yapan 2008 yılında da UND Eğitim Merkezi Müdürlüğüne getirien ve Uluslararası Nakliyeciler Derneği Eğitimlerin den sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü yapan Muammer Ünlü’ye nazik ziyareti ve öğrencilerimize verdiği eğitimden dolayı teşekkür ederiz.

DERGİMİZ & TANITIM FİLMİ

DUYURULAR / ETKİNLİKLER

Duyuru arşivi için Tıklayınız.