Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 11 - 16 Ağustos 2017 tarihleri arasında E- devlet üzerinden yapılabilmektedir. E - devlet üzerinden kayıt yapmayan öğrenciler 14 - 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa ili Siverek ilçesinde bulunan Fakültemiz Öğrenci İşleri bürosuna şahsen gelerek kayıtlarını yaptıracaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
1- Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı Lise Diplomasının aslını göstermek kaydıyla fotokopisi, Lise Diploması hazırlanmamış olanların ortaöğretim kurumundan aldığı yeni tarihli Mezuniyet Belgesi’nin aslını göstermek kaydıyla fotokopisi (Önlisans/Lisans Diploma veya Mezuniyet Belgesine sahip olanlar Lise Diplomasının fotokopisini veya mezun oldukları Üniversiteden almış oldukları Önlisans/Lisans Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslını göstermek kaydıyla fotokopisi)

2- Nüfus Cüzdanının aslını göstermek kaydıyla 1 adet Fotokopisi

3- Vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş 12 adet, 4.5x6 cm boyutlarında),

4- ÖSYS ile bir yükseköğretim programına yerleşen yükümlülerin askerlik durumlarına kayıt esnasında görevlilerimiz tarafından YÖKSİS veri tabanından bakılabilecektir. * * Askerlikle ilgili sorunları olan erkek adayların bağlı bulunduğu Askerlik Şubelerine uğrayarak kayıt için gerekli belgeyi getirmeleri gerekmektedir.

NOT: · EKSİK EVRAK İLE YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR. ·
KAYITLAR BİZZAT ADAYIN KENDİSİ TARAFINDAN VE SÜRESİ İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR. Süresi içerisinde şahsen kayıt veya e-kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

e - devlet üzerinden kayıt resimli anlatım

DUYURULAR / ETKİNLİKLER

Duyuru arşivi için Tıklayınız.