Fakültemizin Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü Öğretim Üyesi Doç Dr. Mehmet Ragıp GÖRGÜN'ün yürütücüsü olduğu 10.08.2022- 27.09.2022 tarihleri arasında "Siverek İlçesindeki firmaların dış Ticarette karşılaştığı sorunların tespiti ve bunlara yönelik dış ticaret teşvikleri ve e- ticaret uygulamaları" adlı proje ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Proje, Fakültemizde bulunan diğer Öğretim Üyelerinin katkılarıyla, ilçe merkezinde ulunan STK ve ihracat yapan firmalara Dış Ticaret Teşvikleri ve e-ticaret uygulamaları hakkında bilgilendirilmeler ve eğitimler verilmektedir. Söz konusu projenin bölgemizde bulunan firmalara Dış Ticaret teşvikleri ve e-ticaret uygulamaları alanında büyük katkılar sağlayacağı ve firmaların ticaret hacminin genişletileceği öngörülmektedir.

PROJE DERS PROGRAMI

ULAŞIM